Nyhedsbrev Sputnik

Marts 2020

Den nuværende coronavirus-situation betyder, at hverdagen ser anderledes ud for alle mennesker i Danmark. Vores primære fokus i Sputnik i disse tider går på, hvordan vi kan støtte vores sårbare børn, unge og netværk bedst muligt i en usikker tid. I dette nyhedsbrev kan du læse om de ekstraordinære indsatser og initiativer, som medarbejdere og ledere har sat i værk...
 

Sputnikkollegiet: Vi fokuserer vores pædagogiske indsatser mod de unges trivsel og stressreduktion

Sputniks botilbud er stadig åbne og bemandede, og vi arbejder koncentreret på at skabe en så normal, tryg og sund hverdag for beboerne som muligt i denne tid. Beboere, der har mulighed for det, praktisk og pædagogisk, er blevet opfordret til midlertidigt at tage hjem til deres forældre. Vi er i daglig kontakt med denne gruppe unge og deres netværk. 
Læs mere om hvordan Sputnikkollegiet håndterer coronakrisen
 

Skolen Sputnik: Vi tilpasser indsatsen til børnenes alder og familiens situation

I Skolen Sputnik er vi stadig på arbejde, selvom langt størstedelen af børnene opholder sig derhjemme i disse uger. Situationen kalder på andre og nye måder at løse vores arbejdsopgaver på. For hvordan bedriver man socialpædagogik, behandling og undervisning på afstand?
Læs mere om hvordan Skolen Sputnik håndterer coronakrisen
 

Sputnik STU: Vores opgave er såvel nu som altid at afstemme indsatsen ift. den enkelte unges behov

I disse uger, hvor alle studerende er hjemsendt, fokuserer vi vores indsats mod at sikre trivsel, læring og opretholdelse af en struktureret hverdag for vores unge. Den faglige undervisning fortsætter ufortrødent gennem digitale platforme, og vi er i tæt dialog med såvel de unge som deres netværk.
Læs mere om hvordan Sputnik STU håndterer coronakrisen
 

Kursuscenter Sputnik: Al kursusaktivitet er udskudt

Kursuscenter Sputnik følger Statsministerens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har aflyst al unødig kursusaktivitet, foreløbig til og med d. 30. marts. Alle kursister modtager direkte besked på mail. Vi følger løbende med i udviklingen og justerer vores planer for genåbning af kursusaktivitet i henhold til myndighedernes anbefalinger.

 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser