Nyhedsbrev Sputnik

Juni 2020

Nyt dagbehandlingstilbud i Greve

Skolen Sputnik│Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu også tilbyder dagbehandling i Greve. Afdelingen er for børn og unge fra 6.-10. klasse med socio-emotionelle vanskeligheder og/eller ADHD. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om tilbuddet, herunder indskrivning. Vi byder også gerne på en kop kaffe og en rundvisning.
Læs mere og kontakt Sputnik Greve

Månedens redskab: Afdækning af skolevægring

Kursuscenter Sputnik│Når et barn eller en ung er skolevægrende, er det første skridt at afdække de elementer, der kan have indvirkning på barnets/den unges fremmøde. Månedens redskab kan bruges som en del af afdækningen med barnet og kan med fordel også bruges til samtaler med de voksne rundt om barnet.
Hent månedens redskab - det' gratis
 

Podcast: En pårørendes fortælling om autisme

Sputnik STU│Saleem er 25 år, musiker og storebror til Nabil, som har autisme og går på Sputnik STU i København. Lyt med i Særklassen, hvor Saleem fortæller, hvordan det er at være pårørende til en lillebror med autisme og hvorfor han valgte at dedikere sin seneste sang til Nabil og andre personer med autisme.
På med hørebøfferne og lyt til podcasten
*Du kan også finde og lytte til podcasten via iTunes, Apple Podcasts, Spotify og Google Play. Søg blot på Særklassen.

Nyt beskæftigelsesprogram skal gavne udsatte ledige

Sputnikkollegiet│Frederiksberg Kommune har udvalgt Sputnikkollegiet til at deltage i programmet 'Social inklusion gennem Vækstpartnerskaber'. Det er et beskæftigelsesprogram, der skal bringe udsatte ledige tættere på arbejdsmarkedet. Projektet er blevet til via en medfinansiering på 26 mio. kr. fra EU’s Socialfond.
Læs mere om programmet
 

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket en række jobåbninger på tværs af Sputniks fire segmenter, dvs. Skolen Sputnik, Sputnikkollegiet, Sputnik STU og Kursuscenter Sputnik.

Klik dig videre for at læse mere om den enkelte stilling:
2-3 psykologer til Skolen Sputnik
Pædagog (32 t/u) til Sputnikkollegiet Virum
Vejleder og praktikkoordinator til Sputnik STU København
Underviser og VISO-specialist til Kursuscenter Sputnik
 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser