Nyhedsbrev Sputnik

September 2020

Sputnik Rapporten 2020

Sputnik er en organisation, der aldrig står stille.
Siden vi begyndte i 1999 har vi konstant været på mærkerne for at leve op til vores vision om at være Danmarks bedste dagbehandlingstilbud, herunder mentorkorps - og siden hen også STU, botilbud og specialpædagogiske kursuscenter.
 
Det seneste år i Sputnik har således - som sædvanligt - været præget af en rivende udvikling. Det kan du læse om i Sputnik Rapporten 2020. En rapport, der i såvel tekst som tal opsummerer året der gik på tværs af Sputniks fire segmenter.
 
Rigtig god læselyst!
(Læsetid: ca. 7 min.)
Få indblik i året der gik i Sputnik
 

Ny episode af Særklassen

Som altid er det den personlige fortælling, der er i fokus i Sputniks podcast, Særklassen.
Denne gang giver vi ordet til Tanja på 25, som er uddannet psykolog og sendiagnosticeret med ADHD. Hør Tanja fortælle om sammenhængen mellem kreativitet og ADHD, og hvorfor hun valgte at dykke ned i emnet i forbindelse med sit speciale.
Du kan finde og lytte til Særklassen i din foretrukne podcast-app.

Nyt kursus i mentalisering

Som noget helt nyt udbyder Kursuscenter Sputnik nu et endagskursus i mentalisering. På kurset får du viden om og forståelse for mentaliseringsbegrebet samt redskaber til at styrke en mentaliseringsbaseret tilgang i din pædagogiske praksis. 

Hvornår: 3. november 2020, 9-15
Hvor: Hejrevej 43, København NV
Læs mere og book din plads her
 

Nyt samarbejde mellem Sputnik og Socialstyrelsen

Socialstyrelsen lancerer nu et nyt stort kursustilbud til ledere og medarbejdere i socialpsykiatrien. Fokus er på bl.a. recovery, misbrug, ensomhed, progression og frivillighed. Deltagerne får den aktuelt bedste viden på området og konkrete metoder og redskaber, der bidrager til at styrke den igangværende udvikling af socialpsykiatrien.

Vi glæder os til at levere det faglige indhold på kurser om sociale relationer og forebyggelse af ensomhed. Og ikke mindst til samarbejdet med COK, Københavns Professionshøjskole, Professionshøjskolen Absalon m.fl.
Se hele kursustilbuddet her

Er du vores nye kollega?

Sputnikkollegiet har i øjeblikket en række jobåbninger.
 
Til vores afdeling på Frederiksberg søger vi to pædagoger (barselsvikariater, 30 t/u) samt en fast pædagog (37 t/u). Derudover søger vi tilkaldevikarer til vores afdelinger i Virum og Østerbro. Klik dig videre for at læse mere.
 
Beboerne i Sputniks botilbud er alle unge mellem 18 og 30 år med autisme.
Jobopslag: Barselsvikariater (30 t/u)
Jobopslag: Pædagog (Frederiksberg)
Jobopslag: Vikarer (Virum og Østerbro)
 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser