Februar 2022. Nyt fra Sputnik.
 
 
 
 
 
 

Skolen Sputnik i Hillerød åbner for elever på mellemtrinnet

 

Skolen Sputniks afdeling i Hillerød for børn og unge med autisme, angst, ADHD, skolevægring og/eller psykisk sårbarhed åbner en mellemtrinsafdeling og modtager nu elever fra 4. klasse.

På den måde håber leder Katrine Kistrup Sørensen, at det bliver muligt at hjælpe endnu flere børn i tide.

”Når børnene først kommer til os i udskolingen, kan de allerede have været gennem rigtig mange skoleskift, og de har ofte været skolevægrende i lang tid. Det er vores fornemste opgave, at hjælpe børnene uanset hvornår de kommer til os, men jo tidligere vi får dem, jo større er mulighederne for at kunne skabe en varig udvikling og tilbagesluse eleverne i et mindre indgribende tilbud,” siger hun.

 

Læs mere
 

Derfor er ADL vigtigt

E-boks, vasketøj og regninger. Det kan være svært at overskue voksenlivet, når man har for eksempel autisme eller autistiske træk. På Sputnik STU får du praktisk undervisning i, hvordan du bor for dig selv.

Læs mere

FĂĄ viden om specialundervisning

Læs artiklen og bliv klogere på specialundervisning og tilgange, du kan bruge i klasserummet. Vil du blive endnu skarpere, kan du melde dig til et kursus i foråret.

Læs artikel
Meld dig til kursus
 

Vidste du, at...

  • ...du kan finde din nye eksterne supervisor hos Kursuscenter Sputnik?

  • Sammen med en erfaren supervisor giver vi dig mulighed for at kigge pĂĄ egen praksis i et trygt rum med plads til faglig refleksion, læring og udvikling.

  • Vores supervision er praksisnær, og ligesom Kursuscenterets andre aktiviteter lover vi, at det du lærer i dag, kan du bruge i morgen.
Læs mere
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser
 
 
 
 
 
Â