Juni 2022. Nyt fra Sputnik.
 
 
 
 
 
 

Praktik skaber nye fremtidsdrømme

Fem unge fra Skolen Sputnik har været i praktik hos Hotel Savoy på Vesterbro. De har forskønnet hotellet og samtidig prøvet kræfter med dét at være på en arbejdsplads.

Praktik er et vigtigt skridt på vejen for de ældste elever i Skolen Sputnik. Det giver mulighed for at opdage nye sider af sig selv og finde ud af, hvad man synes er både spændende og sjovt at beskæftige sig med. 

Dét er praktikforløbet hos Hotel Savoy et godt eksempel på. Fremtidsdrømme har taget form hos Jetmir, som nu ønsker at uddanne sig til maler og måske senere videreuddanne sig til vejingeniør, ligesom sin onkel.

Læs mere om praktikken og se billedeserien her
 

Mød os på Folkemødet 2022

På dette års Folkemøde kan du møde Bastian, Max, Tristan, Marcus og Jakob fra Sputnik STU og dagbehandling. De udgør et stærkt og modigt korps, som har takket ja til at tale om dét at være ung med udfordringer. 
 
I samarbejde med Ungdommens Røde Kors og Ventilen Danmark tager vi til Bornholm næste uge for at sætte fokus på unge og mental trivsel. Hvis du også befinder dig på Folkemødet, kan du besøge vores event i telt A19 torsdag d. 16. juni kl. 11-14.30. 
 
Vi er klar på en snak! Er du også optaget af, hvordan vi skaber trivsel og udvikling for børn og unge med psykiske udfordringer? Ring eller SMS til 41 78 31 01, så finder vi tid til en snak på Folkemødet.
 

MĂĄnedens redskab: Voksenskift

Et voksenskift er et greb, man kan bruge, når situationen er fastlåst, og relationen ikke kan benyttes til at opløse det fastlåste. Her kan der komme en anden voksen ind og overtage situation, hvorved der samtidig sker en afledning.
 
Voksenskift kan være brugbart i situationer, hvor:
 
• barnet/den unge er fastlåst i en relation
• barnet/den unge er fastlåst i en situation
• den voksne er løbet tør for positioneringsmuligheder og bliver nødt til at adskille sig for at repositionere sig.
Læs mere og hent månedens redskab
 

Ledige stillinger:

🚀 Autoriseret psykolog til udvidelse af teamet

Vi har fået flere børn i dagbehandling og har derfor brug for en psykolog mere til vores team. Vi søger en autoriseret psykolog med erfaring med børn og unge med neuroudviklingsforstyrrelser og komorbiditet, tilknytningsmæssige udfordringer og belastningsreaktioner. Jobbet er en fastansættelse med mulighed for fuld eller deltid.
Læs hele psykolog stillingsopslaget her

🚀 To pædagoger til kollegium for unge med autisme

Vi søger to uddannede pædagoger til vores botilbud på Frederiksberg, som har lyst og kompetencer til at arbejde med unge voksne fra 18-30 år med autisme og psykisk sårbarhed. Du bliver en del af et hyggeligt teamfællesskab med en stærk specialpædagogisk tilgang og ambitioner for de unges udvikling.
Læs hele pædagog stillingsopslaget her

🚀 Matematik-underviser med interesse for pædagogik og behandling

Skolen Sputniks afdeling på Bogholder Allé i Vanløse søger dig med undervisningskomptencer i matematik. Du har desuden lyst til at gøre en forskel for børn med psykiske udfordringer og behov for at være på en dynamisk arbejdsplads med tid og ro til den enkelte elev.
Læs hele matematik-underviser stillingsopslaget her
 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser
 
 
 
 
 
Â