Oktober 2022. Nyt fra Sputnik.
 
 
 
 
 
 

NYT! Supervision om kønsidentitet, seksualitet og autisme

Forskningen peger på, at langt flere mennesker med autisme oplever deres seksuelle orientering og kønsidentitet som flydende sammenlignet med den øvrige befolkning. Har I brug for viden om krydsfeltet mellem kønsidentitet, seksualitet og autisme hos børn og unge, tilbyder Kursuscenter Sputnik nu også supervision og skræddersyede kurser inden for dette tema.
 
Supervision og kurser udføres af autoriseret psykolog Charlotte Johansen, som har omfattende viden om og erfaring med målgruppen, herunder også viden om følgeudfordringer såsom dysfori, angst og depression. Der gives supervision til både psykologgrupper og pædagogiske grupper.
Læs mere om supervisionsmuligheder
 

Ungdomsfest skabt af de STUderende selv

For mange af de unge, der går på Sputnik STU, kan det koste energi at indgå i sociale sammenhænge. Men det betyder ikke, at lysten og behovet for et socialt liv er fraværende. Det ser vi klart og tydeligt på Sputnik STU, hvor to tredjedele af de studerende for nylig deltog i en ungdomsfest arrangeret af de unge selv.
Læs mere og se den festlige billedeserie her
 

Mød Sputnikkollegiets psykolog

Søren Bjørn Larsen er fast psykolog for Sputniks tre botilbud, hvor han understøtter det pædagogiske arbejde på kollegierne. Det sker først og fremmest gennem faglig sparring og supervision, hvor han bidrager ind i den alsidige flerfaglighed, der i forvejen kendetegner Sputnikkollegiets dygtige personalegruppe.

Hvorfor giver det mening at have en psykolog tilknyttet Sputnikkollegiet, og hvad kendetegner de unge, som bor på Sputniks botilbud?

Læs med og få svar her
 

Kommende kurser

 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser