November 2022. Nyt fra Sputnik.
 
 
 
 
 
 

Kom tæt på Skolen Sputnik Greve

"Noget af det, jeg gerne vil give vores elever med videre, er et nyt syn på dem selv. At de får øjenene op for alle de ressourcer, de har. Alle de ting, de kan."
 
I denne nye og fine lille præsentationsvideo giver Esben og Amalie et indblik i vores dagbehandlingstilbud i Greve for børn og unge med ADHD og/eller socio-emotionelle vanskeligheder. Esben er daglig leder, mens Amalie er underviser.
Læs mere om vores dagbehandlingstilbud i Greve her
 

Til dig, der arbejder i Greve og omegn

Vi inviterer samarbejdspartnere og interesserede fagprofessionelle til gratis temaaften hos Skolen Sputnik Greve her i november.
  • Dato: torsdag d. 17. november kl. 15-18
  • Tema: Traumer og posttraumatisk udvikling og børn og unge
Kom og hør to af vores dygtige psykologer, Charlotte Frølund Buch Hansen og Selma Quist-Møller, øse ud af deres omfattende viden inden for traumeområdet.
Læs invitationen og book din plads her
 

Heste hjælper STU-studerende med angst

Sputnik STU i Hillerød har et samarbejde med Dyrelykkegaard i Nordsjælland, der tilbyder dyreassisteret terapi og aktiviteter for børn og unge med autisme, ADHD, angst m.m.
 
To af de STU-studerende, som har haft glæde af et forløb på gården er 18-årige Patricia og 20-årige Katinka. Samværet med heste har vist sig at have en angstdæmpende effekt på dem begge. Dét har Samvirke skrevet en spændende artikel om, som vi linker til her.
 
Læs artiklen fra Samvirke her
 

Ledige stillinger i Sputnik

Motiveres du af et arbejde, hvor du gør en forskel for udsatte og sårbare børn og unge? Kom og bliv en del af Sputnik. Vi er en organisation med klare værdier, en stærk faglig tilgang og en hulens masse søde og dygtige kollegaer. Lige nu søger vi:
 

Kommende kurser

Se hele vores kursusudbud på kursuscentersputnik.dk
 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser