Skolen Sputnik udvider afdeling på Vesterbro / Læringsfestival for børn og unge i Sputnik / Invitation til STU'ens Dag / Praktik hos Coloplast sætter skub i nye tanker om fremtiden

Kære læser

Så er vi klar med nyt fra Sputnik. I dette nyhedsbrev kan du læse om:
  • 🏘️ Skolen Sputnik udvider afdeling på Vesterbro
  • 🎪 Læringsfestival for børn og unge i Sputnik
  • ⭐ Invitation til STU'ens Dag 
  • 💡 Praktik hos Coloplast sætter skub i nye tanker om fremtiden
Tak fordi, du følger med i vores arbejde og rigtigt god læselyst. 
 
/Sputnik 🚀
 
 

Skolen Sputnik udvider afdeling på Vesterbro

Til november 2023 flytter Skolen Sputnik på Bogholder Allé sammen med Skolen Sputnik på Vesterbro. Målgruppen på begge skoler er børn og unge med autisme og psykiske vanskeligheder.

Vi ønsker at skabe et fagligt løft med en kombination af stærke undervisningsfaglige og behandlingsfaglige kræfter. Samtidig bliver der færre skift for eleverne ved at lægge de to afdelinger sammen, og derved have indskoling, mellemtrin og udskoling samlet på én adresse.
 
Læs mere om flytningen
 
 

Læringsfestival for børn og unge

Den 14. september afholdt vi Sputniks første læringsfestival, hvor alle Sputniks elever og STU-studerende var inviteret. Det var en stemningsfuld solskinsdag med fokus på læring og inspiration.  
 
Medarbejdere og elever stod for et hav af spændende workshops: skibsbyggeri, honningbier, planteværksted, boldspillet ost, bygge havemøbler, book creator, kaffe, madkundskab, ukrudsbrus, streetfoodbod, psykologstøtte, bolsjeværksted, boksetræning, job og uddannelse, bordtennisturnering og undervisning i det fri. 
 
 
 
Dato og tid: Torsdag den 5. oktober 2023, kl. 14-18
Sted: Sputnik STU, Svanevej 14-16, 2400 Kbh NV

Kender du en ung, der er nysgerrig på hvilken STU, der passer bedst?

Sputnik STU København slår dørene op til STU'ens Dag,
og giver kommende studerende, forældre og pårørende et indblik i,
hvad en STU er, og hvilke muligheder der findes hos os.

Læs mere om STU'ens Dag i Sputnik
 
 
 

Praktik hos Coloplast sætter skub i nye tanker om fremtiden

Vores STU i Hillerød har etableret et nyt praktiksamarbejde med Coloplast. I denne artikel fortæller STU'ens praktikkoordinator og fire studerende om deres praktikoplevelser hos en af Danmarks største virksomheder. 
Sebastian og Sejr, STU-studerende
Vi blev taget virkelig godt imod af nogle søde, rare og sjove mennesker. Der var lagt en klar plan for vores praktik og vi fik grundig oplæring. Selvom det var overvældende at komme ind på en arbejdsplads med mange mennesker, fik de os hurtigt til at sænke skuldrene og føle os godt tilpas
Læs mere i artiklen
 
 
 

Psst... Fik du læst Sputnikrapporten?

 
 
 

Kommende kurser