Se dette nyhedsbrev i en browser
Sputniks logo
Jydeholmen

Krabbesholmvej flytter sammen med Jydeholmen

Sputniks afdelinger på Krabbesholmvej og Jydeholmen er flyttet sammen på Jydeholmen i Vanløse fra skolestart i august 2015. Sputnik Jydeholmen (7-13 år) er dermed Sputniks største skole med 35 børn og omkring 27 voksne. Selv om skolen vokser, vil der stadig være mulighed for at skabe mindre undervisningsmiljøer og trygge rammer for eleverne. Målgruppen for skolen er de små elever med socio-emotionelle forstyrrelser og/eller ADHD, og personalet flytter med, så forandringen for børnene bliver så lille som muligt. 

Sammenlægningen sker som en følge af udbuddet i Københavns Kommune, hvor kommunen har ønsket at lave større enheder for at sikre den faglige kvalitet i undervisningen. Kontakt skoleleder Holger Benfeldt Lund for mere information på tlf. 40 56 38 49.

Nye kurser i samarbejde med Metropol

Kursuscenter Sputnik (det tidligere Kompetencecenter Fokus) udbyder sammen med Metropol to nye kurser i efteråret . 

AKT - teori og praksis
Fokus på forståelse og viden om børn med særlige behov, relationer og positioner i fællesskabet, konflikthåndtering og forståelse af problemadfærd samt fokus på det gode forældresamarbejde. 
Læs mere og tilmeld kursus i AKT - teori og praksis

Optimalt teamsamarbejde
Fokus på teamforståelse set i et narrativt perspektiv, magtpositioner og mulighedsbetingelser i teamet, det selvledende team og styringsredskaber, som sikrer at teamet når sine mål. 
Læs mere og tilmeld kursus i Optimalt teamsamarbejde
 
Underviser ved skærm
Facebook

Mød Sputnik på Facebook, LinkedIn og Google+

Sputnik er kommet på de sociale medier. Her vil vi lægge jobopslag ud, linke til faglig inspiration og fortælle om udvalgte begivenheder på skoler, ungdomsuddannelser og kollegier.

Vi bliver glade, hvis du vil 'synes godt om' os og glæder os til at fortælle mere om, hvad vi laver. 

Følg os på: 


Ledige stillinger på Skolen Sputnik og Sputnikkollegiet

Vi har lige nu ledige stillinger til lærere og pædagoger. 

Lærere til elever med autisme og ADHD
Skolen Sputnik har et stort indtag af elever og søger derfor lærere til vores skoler i København. Vi søger lærere med forskellige linjefag, særligt matematik, men også naturfaglige fag og sprogfag. Ansættelse pr. 1.9 eller 1.10.  

Barselsvikar til Sputnikkollegiet
Sputnikkollegiet på Frederiksberg søger en pædagog til et etårigt barselsvikariat til ansættelse medio september eller snarest derefter. Kollegiet er et botilbud for unge voksne med autismespektrumforstyrrelser.

Læs opslagene og se, hvad vi kan tilbyde dig på Sputniks hjemmeside  
Morgenmøde
Frameld dig dette nyhedsbrev