Se dette nyhedsbrev i en browser
Sputniks logo
Skole for elever med psykisk sårbarhed og autisme i Gentofte

Ny skole i Gentofte for elever med autisme og psykisk sårbarhed

Nu åbner Skolen Sputnik dørene til et helt nyt tilbud, der især henvender sig til kommunerne nord for København. Skolen er for elever i udskolingen og på mellemtrinnet med psykisk sårbarhed og autisme. Vi får til huse i en stor, smuk villa på Klampenborgvej 50 i Gentofte, omringet af skov og natur, tæt på Klampenborg Galopbane og tæt på S-tog.
 
Samtidig har vi indledt et spændende samarbejde med Campus Gentofte om at udvikle nye skolemetoder med udgangspunkt i den enkelte elev.
Se lokalerne og få mere at vide
Vil du have et smugkig på huset, inden vi flytter ind, så klik på filmen til venstre. Vi giver også meget gerne en rundvisning på stedet. Ring eller skriv til konsulent Lars Wagner på 51 78 46 26, lwa@skolensputnik.dk 
 
Læs mere på Sputniks hjemmeside

Omstruktureringer og nye skoletilbud

I Sputnik er foråret en travl tid, og dette forår er ingen undtagelse. Skolen Sputnik er i gang med en større omstrukturering. Den skyldes primært, at vi har vundet udbuddet i Københavns Kommune, og en del af kravet i udbuddet handler om størrelse, elevantal og linjefagsdækning.
 
Den første forandring er, at en stor del af eleverne og personalet fra Skolen på Kong Georgs Vej flytter med til Gentofte, og denne afdeling modtager derfor ikke nye elever til det nye skoleår.
 
Herunder giver vi et overblik over, hvilke øvrige forandringer foråret byder på. De nye enheder træder endeligt i kraft ved det nye skoleår.  

Nye elever med autisme i indskolingen

Som en anden nyhed i Sputnik tilbyder vi nu skoledagbehandling for elever med autismespektrumforstyrrelser helt fra de små klasser. Tilbuddet bliver en del af Sputnik Bogholder Allé, og vi udvider i den sammenhæng med 600m2 på naboadressen på Jydeholmen. Det vil sige, at Bogholder Allé-skolen fremover vil have elever på både Bogholder Allé og Jydeholmen og vil dække både indskoling, mellemtrin og udskoling. 
Elev fra Skolen Sputnik
Billede fra Skolen Sputnik Transitten

Transitten flytter til Hejrevej

Sputniks 10. klassetilbud for elever med autisme og psykisk sårbarhed (Transitten) flytter fra Jydeholmen i Vanløse til Hejrevej i Nordvest. Her flytter tilbuddet sammen med Skolen Sputnik Hejrevej for samme målgruppe fra 7.-9. klasse. Sammenlægningen giver mulighed for at lave et stærkt, fælles ledelsesteam med Gunnar Dehn som afdelingsleder og Malik Alkendi og Simon Birger Christensen som souschefer.

Ny, fælles skole for elever på de ældste klassetrin med socio-emotionelle vanskeligheder og ADHD

 
Skolen Sputnik Svanevej og Skolen Sputnik Storejyden flytter sammen på Vibevej i nogle fine nye lokaler. Skolen er et tilbud til elever fra 7.-10. klasse med socio-emotionelle forstyrrelser og ADHD. Sammenlægningen af de to skoler giver mulighed for et stærkt tværfagligt medarbejderteam og en fælles ledelse. Niels Brahtz Westh fortsætter som afdelingsleder, og Gøkhan Akuyz og Esben Lindegaard fortsætter som souschefer. 
Elev fra Skolen Sputnik Svanevej

Nyt om navne

Som en del af omstruktureringen får nogle afdelinger nye ledere og souschefer. Få overblikket her. 
 
Ny leder af Skolen Sputnik Gentofte: Carsten Laursen (tidl. leder af Sputnikkollegiet i Virum). Souschef Søren Juul Jensen flytter med fra Kong Georgs Vej.
 
Ny leder af Sputnikkollegiet i Virum: Mads Bo Dons Sørensen, som tidligere har været leder af Sputnik STU København og nu kommer tilbage fra orlov.
 
Ny konsulent i Sputnik: Lars Wagner (tidl. leder af skolen på Kong Georgs Vej) skal være konsulent i Sputnik og arbejde med udvikling af Skolen Sputniks indsatser. 
 
Ny souschef på Bogholder Allé: Ulrik Østerby Jørgensen (tidl. medarbejder på Sputnik Storejyden) skal supplere ledelsesteamet, som består af Anders Guldagger og Charlotte Klæbel. 
 
Ledelsen på Hejrevej: Leder Gunnar Dehn (som nu), souschef Malik Alkendi (som nu), souschef for Transitten Simon Birger Christensen (som nu)
 
Ledelsen på den nye, samlede skole på Vibevej: Leder Niels Brahtz Westh (nuværende leder på Sputnik Svanevej), souschefer Gøkhan Akuyz (nuværende souschef på Sputnik Svanevej) og Esben Lindegaard (konsitueret leder på Sputnik Storejyden)
 

Tilmeld nyhedsbrev

Kender du nogen, der vil være glade for at modtage Sputniks nyhedsbrev ca. hveranden måned? Videresend gerne dette nyhedsbrev til din kollega - han eller hun kan tilmelde sig på www.skolensputnik.dk i bunden af hjemmesiden eller ved at skrive en mail til lho@skolensputnik.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev