Invitation til temaaften om mentalisering

Dato: Torsdag d. 6. september 2018
Tid:Kl. 16.00-19.00
Sted: Sputnik STU, Svanevej 14
Pris: Gratis
Forplejning: Kaffe og aftensmad
Begrænset antal pladser​

Gå straks til tilmeldingen
Denne temaaften er for fagfolk. Hvis du er pårørende, beklager vi ulejligheden. Hjælp os evt. med at opdatere dine oplysninger ved at sende en mail til LHO@skolensputnik.dk, hvor der står "Jeg er pårørende" i emnefeltet. 

Temaaften om mentalisering - for fagfolk
Hvordan navigerer man i verden med en udviklingsforstyrrelse?

På denne temaaften vil Sputniks psykolog Annette Hagenbo sætte fokus på børn og unge med udviklinsforstyrrelser. Hun vil opstille en række praktiske, pædagogiske handlemuligheder med afsæt i vanskeligheder med:​

  • Mentaliseringsevne
  • Forestillingsevne
  • Eksekutive funktioner
  • Oplevelsen af sammenhæng
​Der vil være særligt fokus på evnen til mentalisering, og hvordan man kan hjælpe børn og unge med nedsat mentaliseringsevne, uanset om de har autisme, ADHD eller tilsvarende udfordringer. Temaaftenen er praksisnær.

Oplægsholder
Annette Hagenbo, autoriseret psykolog og specialist. Arbejder til daglig som psykolog i Skolen Sputnik og har mangeårig erfaring med børn og unge med udviklingsforstyrrelser.

Tilmelding
Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig at blive tilmeldt Sputniks nyhedsbrev. Vi gør opmærksom på, at vi opkræver et no show-gebyr på 100 kr. til deltagere, der ikke dukker op.

Klik her for at tilmelde dig