Invitation til temaaften om narrative redskaber

Eksempel på social historie

Dato: Torsdag d. 8. november 2018
Tid:Kl. 16.00-19.00
Sted: Sputnik STU, Svanevej 14
Pris: Gratis
Forplejning: Kaffe og aftensmad
Begrænset antal pladser​

Gå straks til tilmeldingen
Denne temaaften er for fagfolk. Hvis du er pårørende, beklager vi ulejligheden. Hjælp os evt. med at opdatere dine oplysninger ved at sende en mail til LHO@skolensputnik.dk, hvor der står "Jeg er pårørende" i emnefeltet. 

Temaaften om narrative redskaber - for fagfolk
Sociale historier, tegneseriesamtalen og pralebogen

På denne temaaften vil underviser Kamilla Helkiær give en 'hands on' introduktion til tre narrative redskaber, som man kan bruge i arbejdet som socialfaglig eller pædagogisk professionel. 

Lær tre redskaber på tre timer​

Sociale historier, tegneseriesamtalen og pralebogen er narrative redskaber, der kan hjælpe børn og unge med udviklingsforstyrrelser til bedre at forstå og håndtere vanskelige situationer.

​Vi gennemgår redskaberne, og du får herefter mulighed for at afprøve dem i praksis, så du kan overføre den nye viden til dit arbejde.

Oplægsholder
Kamilla Helkiær. Underviser til daglig på Sputnik Kupeen, som er et dagbehandlingstilbud for børn og unge med autisme. Hun har mere end 10 års erfaring med børn og unge med autisme og har benyttet redskaberne i sin hverdag gennem en årrække.​

Tilmelding
Når du tilmelder dig, accepterer du samtidig at blive tilmeldt Sputniks nyhedsbrev. Vi gør opmærksom på, at vi opkræver et no show-gebyr på 100 kr. til deltagere, der ikke dukker op.

Klik her for at tilmelde dig