Sputnik udvider i Rødovre

Billede fra Kupeen
Dagbehandling Sputniks solisttilbud i Rødovre "Kupeen" bliver nu udvidet med et dagbehandlingstilbud med 1:3-normering. 
 
Udvidelsen sker for at give børn og unge på Vestegnen et dagbehandlingstilbud tættere på deres hjemkommune og for at skabe nye udviklingsmuligheder for Kupeens målgruppe.
 
Nye lokaler
I forbindelse med udvidelsen overtager vi inden jul nye lokaler på Egegårdsvej i Rødovre, men bibeholder også de nuværende lokaler på Rødovrevej.  
 
Hør mere om de nye muligheder hos visitationsansvarlig Lars Wagner, tlf. 51 78 46 26, eller leder Martin Stöwer, tlf. 20 98 90 68. 
Læs mere om Kupeens udvidelse
 

Ny afdeling på Vesterbro

Kort Tøndergade

Flytning Til vinterferien 2019 får Sputnik en afdeling med dagbehandling på Vesterbro. Det er afdelingen på Hejrevej, der flytter til nye lokaler.

"Vi har i et stykke tid ledt efter nye lokaler i en bydel, der passer bedre til målgruppen af unge med psykisk sårbarhed. Vi har nu fundet optimale lokaler i et roligt kvarter, der ikke er ligeså forstyrrende for de unge," fortæller afdelingsleder Gunnar Dehn.​

Kontakt
Afdelingen kommer til at ligge på Tøndergade 14-16 tæt ved Enghave Plads. Hør mere hos Visitationsansvarlig Lars Wagner, tlf. 51 78 46 26, eller leder Gunnar Dehn, tlf. 22 98 68 64.

Læs mere om den nye afdeling
 

Praktik i Wefood - Det gør en forskel

Praktik i Wefood
Praktik Siden marts 2018 har en gruppe studerende fra Sputnik STU været i praktik i Wefood – Danmarks første supermarked med overskudsvarer. 
 
De studerende styrer butikken på Nørrebrogade 58 hver tirsdag. Praktikforløbet har vist sig at være gavnligt og populært blandt de unge. Det styrker selvtilliden, og hjælper dem til at blive mere afklaret omkring deres egne kompetencer.  

20-årige Christian har for eksempel fået øjnene op for, at han faktisk er god til at arbejde med mennesker. 

Læs hele artiklen
 

Månedens redskab: Konflikttrappen

Konflikttrappen
Konflikthåndtering Konflikttrappen kan bruges til at synliggøre, at en konflikt er på vej, og forebygge, at den udvikler sig.
 
Trappen findes i mange varianter, her er Sputniks: ​

Visuel støtte for barnet/den unge

Formålet med konflikttrappen er at give barnet/den unge et visuelt hjælpemiddel og et medansvar for at trække sig fra konflikten i tide. 

Download konflikttrappen som pdf
 
 

Kampagne: Systemisk efteruddannelse

Efteruddannelse
Specialpædagogik i praksis Til januar begynder et nyt hold på Sputniks systemisk-narrative efteruddannelse. Du får lige nu 10 % rabat på kursusprisen.
  • Grundig indsigt i mentalisering.
  • Systemisk og narrativ tænkning og metode.
  • Nyt sprog til din praksis.
  • Redskaber, der har vist gode effekter.  
  • 16 kursusdage på et år.
Normalpris: 24.000 kr. 
Rabat: 2.400 kr. 
Din pris: 21.600 kr. 
Brug rabatkoden: "NYHEDSBREV10"
 
Hør nærmere hos Lene Holst på 41 78 31 01 / LHO@skolensputnik.dk 
Læs om uddannelsen
 

Ud i naturen med Sputnik Bogholder Allé

Bogholder Allé på UNO-tur
Leg og læring i naturen I tidlig oktober var der ekstra højt til loftet for børnene og de unge på Sputnik Bogholder Allé...
 
I tre dage trak de nemlig stikket fra deres sædvanlige lokaler i Vanløse og rykkede læringen ud i den wifi-fri zone: naturen. Turen var tilrettelagt som en del af arbejdet med natur og idræt. Den bød på helt særlige oplevelser og nye erfaringer - med alt lige fra fisketure og svampejagt til knobbinding og kompasøvelser.​
Læs hele artiklen
 
Se flere nyheder fra Sputnik: