Nyhedsbrev Sputnik - juni 2019

Månedens redskab: Sociale historier

Er du forælder, lærer eller pædagog? Hent vores månedens redskab: sociale historier - et pædagogisk og narrativt redskab, der kan hjælpe børn og unge til små adfærds-ændringer i sociale situationer.  De kan også være med til at tilføre mening til sociale systemer.​
Hent månedens redskab og se videoguide

HF-IN er nu klar til at stå på egne ben

Siden januar 2017 har HF-IN i Hillerød været et samarbejde mellem Hillerødskolerne HF & VUC Nordsjælland og Sputnik STU. Med udgangen af skoleåret overtager HF & VUC Nordsjælland ansvaret for det populære HF-tilbud.
Læs pressemeddelelsen om HF-IN
 

Når løbeklub og fællesskab går hånd i hånd

Sputnikkollegiet Frederiksberg har siden 2016 haft en løbeklub. Løbeklubben er et aktivt og socialt fællesskab, som udsprang af en tidligere beboers ønske om at komme i bedre form. Løbeklubben har deltaget i adskillige løb, senest Den Grønne Halvmaraton.​
Løbeklubben fortæller - Læs artiklen

Job: Vi søger personale til dagbehandling

Sputniks afdelinger i hhv. Rødovre, Gentofte og Vanløse søger erfarne og selvstændige medarbejdere. Det er et krav, at du har en relevant faglig uddannelse. Vi ser også gerne, at du har erfaring med den pågældende målgruppe.
Læs jobopslaget - Rødovre og Gentofte
Læs jobopslaget - Vanløse
 

Vil du med til vores næste temaaften?

Så hold øje med din indbakke torsdag den 20. juni, hvor vi sender temaaften-invitationer ud. Temaaftenen afholdes til september under overskriften 'Sansernes betydning for udvikling og trivsel.' Tilmelding åbner den 20. juni og foregår efter først-til-mølle-princippet.
 
OBS. Det er ikke muligt at reservere pladser på forhånd.
 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser