Invitation til temaaften

Sansernes betydning for udvikling og trivsel

Dato og tid: Torsdag den 12. september 2019, kl. 16-19
Sted: Sputnik STU, Svanevej 14, København NV
Forplejning: Kaffe, the og aftensmad
Pris: Gratis
Gå straks til tilmeldingen

Denne temaaften er for fagfolk. Hvis du er pårørende, beklager vi ulejligheden. Hjælp os evt. med at opdatere dine oplysninger ved at sende en mail til AJE@skolensputnik.dk, hvor der står "Jeg er pårørende" i emnefeltet. 

 

Sansernes betydning for udvikling og trivsel

Børn og unge som på en eller flere måder "falder ved siden af" enten pga. motoriske vanskeligheder, opmærksomhedsforstyrrelser eller generelle indlæringsvanskeligheder er ofte udfordret i deres sansebearbejdning, hvilket viser sig i deres adfærd og reaktionsmønstre.

Hvad byder denne temaaften på:

  • Oplægget vil være centreret om sanserne som den vigtigste indgang til den gode og blivende læring.
  • Du vil få indblik i, hvordan vanskeligheder med sansebearbejdning og arousalregulering identificeres samt indblik i interventionsstrategier i barnets/den unges hverdag.
  • ​Desuden vil du få ideer til, hvordan sanserne stimuleres og inddrages i den daglige omgang med børnene som en integreret del af hverdagen, undervisningen og legen.
Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig
 

Oplægsholdere

Anja Westbjerg og Christina Larsø. Begge ergoterapeuter med efteruddannelser i specialpædagogik og neuropsykologi. Siden 2003 har Anja og Christina arbejdet indenfor det børneergoterapeutiske område – både i almen- og specialområdet. De har specialiseret sig i vurdering og behandling af sensoriske bearbejdningsvanskeligheder; herunder hos børn med opmærksomhedsforstyrrelse og børn indenfor autismespektret.
 

Sputnik tilbyder dagbehandlingSTU​ og botilbud og efteruddannelse for fagfolk.
Kursuscenter Sputnik inviterer til temaaftener om relevante emner ca. fire gange om året.​​