Nyhedsbrev Sputnik

Oktober 2019

Behandling i Sputnik

I Sputniks dagbehandlingstilbud tilbyder vi en integreret indsats mellem undervisning, socialpædagogik og behandling. Behandlingsdelen omfatter såvel pædagogisk behandlingsarbejde som psykologisk og terapeutisk behandling. Alle ansatte i Sputniks dagbehandlingstilbud får en behandlingsfaglig uddannelse.
Læs mere om behandling i Sputnik

Ny uddannelse i støbeskeen

I samarbejde med Truemax Academy afsøger vi i øjeblikket mulighederne for at starte en erhvervsrettet 3D-visualiserudannelse for unge med særlige behov. I uge 39 afholdte vi en workshop for 8 STU-studerende med henblik på at kvalificere projektet gennem afprøvning af undervisningsmetoder.
Læs mere om projektet og workshoppen
 

ADHD-kursus for forældre

Få indsigt i dit barns udfordringer og handlemønste samt redskaber til at lette hverdagen i hjemmet.

Sputniks ADHD-kursus for forældre og andre pårørende løber over to aftener af 3 timer og varetages af undervisere, som har mange års praksiserfaringer med børn med ADHD.  
Læs mere om kurset og tilmeld dig

Ledige stillinger

Vi oplever tilgang af børn og unge på flere af vores afdelinger og søger derfor engagerede og fagligt velkvalificerede medarbejdere.

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, tydelig og nærværende ledelse og gode kollegaer, der alle brænder for at gøre en forskel for børn og unge med særlige behov.
Se ledige stillinger i Sputnik
 

Vil du med til vores næste temaaften?

På vores kommende gratis temaaften for fagprofessionelle sætter vi fokus på gaming og isolationsproblematikker. Det sker i slut nov.
 
Tilmeldingen er ikke åbnet endnu, men hold øje med din indbakke; vi sender nemlig invitationer ud inden længe. Tilmelding efter først-til-mølle princippet.
Læs mere om temaaftener i Sputnik
 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser