Nyhedsbrev Sputnik

Januar 2020

Lancering af Sputniks Skolevægringspakke

Skolen Sputnik│Sputniks Skolevægringspakke er en specialiseret indsats mod skolevægring hos børn og unge med autisme, angst og ADHD. Den er blevet til på baggrund af faglig viden og nyeste forskning på området, praksiserfaringer samt erfaringer fra VISO’s nationale skolevægringsnetværk, som Sputnik har deltaget aktivt i.
Læs mere og hent brochuren

Daniel Jungs historie: Om takt og tone, modgang og succes

Sputnikkollegiet│Daniel Jung bor i en udslusningsbolig på Sputnikkollegiet Frederiksberg. Han er en ung mand med en kolossal og inspirerende fightervilje. For trods en del modgang og udfordringer på sin vej, har Daniel i dag skabt sig en selvforsørgende tilværelse, som han er både glad for og stolt af.
Læs Daniels historie
 

Skal du med på kursus i specialundervisning?

Kursuscenter Sputnik│Få inspiration og nye metoder til klasseledelse, didaktiske tilgange og undervisningsdifferentiering. Kurset er et dagskursus, som løber af stablen den 30. marts. Det er til dig, som er uddannet lærer eller pædagog. Spar 400 kr. ved at bruge rabatkoden 'NYHEDSBREV', når du tilmelder dig. 
Tilmeld

Skolen Sputnik skal hjælpe unge i fritidsjob

Skolen Sputnik│Skolen Sputniks afdeling på Tøndergade, Vesterbro deltager i fritidsjob-indsatsen ’Mit første job’. I alt deltager seks dagbehandlingsskoler i projektet, som har til hensigt at understøtte dagbehandlingselever (fra 13-16 år) med at komme tættere på et fritidsjob – og derved også arbejdsmarkedet.
Læs mere om projektet
 

Intropraktik på Sputnik STU

Sputnik STU│Vidste du, at vi tilbyder intropraktik til potentielle studerende? Det giver dig en mulighed for at opleve dagligdagen hos os. Du vil komme til at deltage i undervisningen og være en del af det ungdomsmiljø, vi har.
Læs mere og kontakt os
 
Se flere nyheder fra Sputnik: Dagbehandling • STU • Kollegier • Kurser